Wauw, daar is ‘ie dan eindelijk. De allereerste blog van De Gedichtenkamer.
in deze blog vertel ik – Merel – jullie graag wat meer over de eerste stappen van De Gedichtenkamer, de onderwerpen die je terug kunt gaan vinden in de blogs en een beetje over mijzelf. Dus lees zeker gezellig mee.

8 mei 2020, toen de wereld stil stond, besloot ik om De Gedichtenkamer haar deuren te laten openen. Wellicht heb je al even op de webshop rond gekeken en dan zie je dat ik al wat meer over mijzelf vertel. Mijn naam is Merel, op het moment van schrijven 24 jaar oud.

Helaas als klein meisje opgegroeid in een onveilige thuissituatie. Hierdoor begon ik al vroeg met het schrijven van verhalen en gedichtjes. Hier kon ik mijn verhaal en gevoel goed in kwijt, zonder dat ik anderen hoefde te belasten.
Het werd onbedoeld mijn maatje, mijn coping mechanisme en inmiddels een enorme passie.

In 2017 heb ik mijn eerste boek ‘Schaap in wolfskleren’ mogen laten uitgeven. Een ontzettend bijzonder project. Het kleine schrijvende meisje, had het tot een boek geschopt. In het najaar van 2019, sprak een collega mij aan, met de vraag waarom ik niet meer deed met mijn teksten. Dat heeft mij op het prille eerste idee van De Gedichtenkamer gebracht. Ik ging gedichten voor familie en vrienden schrijven en ik werd steeds iets vaker gevraagd. In mei 2020, midden in de pandemie was het moment daar. De deuren van De Gedichtenkamer openden. Een ontzettend gaaf moment. Ik begon met zes kaarten op de webshop en breidde al snel, steeds een beetje meer uit. Kocht mijn eerste Ipad ooit om op te ontwerpen en machines waarmee vanuit mijn kantoor zelf ook wat processen kon gaan opvangen (tassen bedrukken, stickers maken).

Het is bijzonder om te zien hoe De Gedichtenkamer stukje bij beetje steeds meer mensen mag gaan bereiken en hoe ik nu al hele mooie opdrachten voor bedrijven heb mogen doen.
Ik kijk uit naar de toekomst!

Dit was een eerste kennismaking met mij en het begin van De Gedichtenkamer. ÉÉn keer in de twee weken op woensdag, zal er een blog online komen. Hierin zullen verschillende onderwerpen naar voren komen:

  • Persoonlijk
  • Een kijkje achter de schermen
  • DIY projecten, leuke templates, tips en meer
  • Een product uitgelicht en het verhaal erachter.
  • Wist je datjes, nieuws en weetjes
  • Gastblog

Ik hoop dat je gezellig mee blijft lezen!

Liefs, Merel

%d bloggers liken dit: