Welkom bij het allereerste kijkje achter de schermen. 
De Gedichtenkamer opent haar deuren om jou te kunnen laten zien wat er achter de schermen gebeurt en hoe het eruit ziet. 

In deze eerste achter de schermen, neem ik je mee naar het kantoor. Het kantoor is gebouwd in een tuinhuis bij ons in de tuin en is een heerlijke plek geworden om te werken. Hier pak ik de bestellingen in, maak ik producten en schrijf ik teksten. Al vind ik het ook heerlijk om vanuit huis nieuwe teksten en ontwerpen te maken. 

 

Het is klein maar fijn, een bureau, een grote kast een rollend kastje en mijn machines. 

Maandag heb ik de kast gereorganiseerd. Ik merk dat ik steeds meer verschillende verzendmaterialen nodig heb, en hier eigenlijk nog geen goed systeem in had. Ik pakte mijn enveloppen bijvoorbeeld uit de dozen waarin de enveloppen geleverd waren, de dozen met verschillende formaten enveloppen stonden boven op elkaar, en hier door was ik altijd met dozen aan het slepen haha.  

Nu heb ik ze uitgestald in de kast, met een labeltje erop, zodat ik supersnel het goede formaat kan pakken. 


Wat vind jij van het kantoor? 

 

Leuke onlinekaartenwinkel
kaartjes versturen
%d bloggers liken dit: