gedicht laten maken

** Ik neem momenteel geen nieuwe gedicht op maat opdrachten aan. Excuses voor het ongemak. Bij vragen kun je altijd contact opnemen via het contactformulier. **

 

Op zoek naar echt persoonlijke gedichten?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Hoe leuk is het om een speciaal en persoonlijk geschreven gedicht cadeau te kunnen geven.

Er zijn verschillende situaties waarin je persoonlijke gedichten kunt geven. In het kader van een goede vriendschap, misschien ben je onlangs een dierbare verloren, wil je iemand een steuntje in de rug geven, wil je zelf iets afsluiten, kun je zelf een opsteker gebruiken of wil je een gedicht laten maken voor iemand waar je veel van houdt.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van speciale momenten waarop ik graag een gedicht op maat voor je wil schrijven. Wat de reden van de aanvraag voor persoonlijke gedichten ook is, je kunt De Gedichtenkamer inzetten en een persoonlijk gedicht laten maken.

Wat krijg je als je deze service afneemt?

Wat krijg je als je door mij een gedicht laat schrijven?
Gaandeweg hebben wij contact over het gedicht:, we gaan het hebben over jouw wensen en wat er niet mag ontbreken aan het gepersonaliseerde gedicht.
Zodra het gedicht af is, wordt het voor jou op jouw product naar keuze gedrukt en komt het naar je toe.
Wanneer je een persoonlijk gedicht op maat bestelt, volgen er een paar stappen. Zie de werkwijze hieronder of bestel direct een gedicht op maat.

Werkwijze

Afrekenen

Afrekenen

Klik hierboven op de knop om het soort product en het formaat van jouw gedicht op maat te kiezen. Doe hem daarna in de winkelwagen en reken af wanneer je klaar bent met shoppen.

Extra informatie

Wanneer je het gedicht op maat afgerekend hebt, ontvang je een bestand met daarin nog wat laatste informatie en een paar vragen mbt. het gedicht.

Het proces

Ik neem via de mail contact met jou op en dan bespreken we de vragen en ga ik aan de slag. Je mag het gedicht nog één keer aan laten passen.

Klaar!

Het gedicht is definitief af en komt naar je toe. Let op: dit kan langer dan 5 werkdagen duren, omdat het gedicht speciaal voor jou gedrukt/gemaakt wordt.

Reacties van klanten

Op basis van 10 waarderingen.
Jacolien
01/05/2021
Ik heb door Merel een gedicht op maat laten maken voor mijn eigen webshop om te verkopen.. echt wat een talent heeft ze! Ik heb een aantal vragen beantwoord die ze mij heeft gestuurt over wat ik graag in het gedicht zou willen hebben. En het gedicht was gelijk perfect. Merel wist precies het gevoel wat ik over wou brengen te verwoorden. Ontzettend blij mee!!
m s
28/04/2021
Merel maakt echt de mooiste kaarten! Ik heb inmiddels 5 verschillende kaarten laten illustreren met bijpassende tekst. Merel denkt goed met je mee en heeft leuke ideeën. De gedichten zijn pakkend en mooi. ik ben heel blij met de kaarten en ga er zeker vaker bestellen, een aanrader dus!
Sharaya van Wilsem
11/11/2020
Ik won een gedicht op maat en koos ervoor om deze cadeau te doen aan mijn moeder die het goed kan gebruiken. Na wat vragen en uitleg van mij waarover ik het graag wilde kwam er een mooi gedicht die precies paste bij wat ik wilde. Het werd mooi verpakt opgestuurd dat al als een cadeautje voelde. Ik heb al meerdere mooie gedichten voorbij zien komen en mocht ik er eentje nodig hebben dan zal ik die zeker bij merel bestellen. Vond het contact heel fijn en blij met het resultaat en mijn moeder vond het ook meteen mooi. Bedankt!
Jildau van der Meer
19/10/2020
Ik bestelde 4 gedichten op maat voor mijn webshop 'Alles voor de klas'. Het mailcontact met Merel verliep heel fijn, de gedichten zijn precies geworden wat ik hoopte en de gedichten zijn gedrukt op mooi papier van hoge kwaliteit. Een echte aanrader!
Hilde Kok
08/08/2020
Heb het boek 'Schaap in wolfskleren' besteld. Mooi verpakt en fijn contact gehad (ik had nog wat vragen). Merel is echt een topper en schrijft ontzettend goed! Het boek is een aanrader om te lezen, geen vrolijk verhaal maar wel belangrijk om te lezen.
Chris Engbersen
10/07/2020
Merel's concept is uniek, met haar 'gedicht op maat' heeft ze iets ontzettend leuks voor mijn bedrijf gecreëerd. De samenwerking was prettig en ik kan De Gedichtenkamer zeker aanraden!
Peter en Marijke de Jager
11/06/2020
Een bijzonder schooljaar alweer bijna voorbij. De juffen hebben een dikke pluim verdiend. Ieder jaar geven onze kids de juffen een klein bedankje. Dit jaar vond ik een te gekke kaart bij De Gedichtenkamer. De kaartjes (heb gelijk meerdere besteld) werden mooi verpakt en snel bezorgd. Mooie kwaliteit kaart, blij mee!
Rhonda Petersen
02/06/2020
Super snelle en fijne communicatie met een ontzettend leuk eindresultaat! Zou zeker nog een keer voor een gedicht op maat kiezen
Mirjam Bos
28/05/2020
Helemaal prima! Had een notitieboekje en twee kaarten gekocht, was erg leuk ingepakt en snel verzonden. Enige nadelen is dat assortiment nog wat beperkt is (de gedichtenkamer is pas net begonnen dus ik gok dat dat snel beter wordt ;)) en ik zou het wel handig hebben gevonden als achterop de kaarten lijntjes stonden voor de adresregels, heb dat nu zelf een beetje geïmproviseerd. Al met al dus super tevreden over de service en zelfs nog korting gehad op een volgende bestelling 😉
Hilde Rietvelt - Engelmann
22/05/2020
Voor onze trouwkaart waren we op zoek naar een mooie, passende tekst. Veel kant en klare tekstjes zijn een beetje cliché, dus besloten we Merel te vragen wat voor ons te schrijven. Een paar dagen later kwam ze met de eerste versie. Kort en krachtig, maar die vier zinnen passen perfect bij ons. Een schot in de roos en een ware aanvulling voor onze trouwdag.

gedicht schrijven
%d bloggers liken dit: