gedicht laten maken

Op zoek naar echt persoonlijke gedichten?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Hoe leuk is het om een speciaal en persoonlijk geschreven gedicht cadeau te kunnen geven.

Er zijn verschillende situaties waarin je persoonlijke gedichten kunt geven. In het kader van een goede vriendschap, misschien ben je onlangs een dierbare verloren, wil je iemand een steuntje in de rug geven, wil je zelf iets afsluiten, kun je zelf een opsteker gebruiken of wil je een gedicht laten maken voor iemand waar je veel van houdt.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van speciale momenten waarop ik graag een gedicht op maat voor je wil schrijven. Wat de reden van de aanvraag voor persoonlijke gedichten ook is, je kunt De Gedichtenkamer inzetten en een persoonlijk gedicht laten maken.

Wat krijg je als je deze service afneemt?

Wat krijg je als je door mij een gedicht laat schrijven?
Gaandeweg hebben wij contact over het gedicht:, we gaan het hebben over jouw wensen en wat er niet mag ontbreken aan het gepersonaliseerde gedicht.
Zodra het gedicht af is, wordt het voor jou op jouw product naar keuze gedrukt en komt het naar je toe.
Wanneer je een persoonlijk gedicht op maat bestelt, volgen er een paar stappen. Zie de werkwijze hieronder of bestel direct een gedicht op maat.

Werkwijze

Afrekenen

Afrekenen

Klik hierboven op de knop om het soort product en het formaat van jouw gedicht op maat te kiezen. Doe hem daarna in de winkelwagen en reken af wanneer je klaar bent met shoppen.

Extra informatie

Wanneer je het gedicht op maat afgerekend hebt, ontvang je een bestand met daarin nog wat laatste informatie en een paar vragen mbt. het gedicht.

Het proces

Ik neem via de mail contact met jou op en dan bespreken we de vragen en ga ik aan de slag. Je mag het gedicht nog één keer aan laten passen.

Klaar!

Het gedicht is definitief af en komt naar je toe. Let op: dit kan langer dan 5 werkdagen duren, omdat het gedicht speciaal voor jou gedrukt/gemaakt wordt.

Reacties van klanten

gedicht schrijven
%d bloggers liken dit: