Nieuwe richting

Nieuwe stijl

Het wordt steeds drukker bij De Gedichtenkamer en jullie weten mij steeds beter te vinden, wat ontzettend gaaf om te zien! 

 

Ik ben al een tijdje bezig met het uitdenken van een pad voor De Gedichtenkamer en welke kant ik op wil met de producten en het bedrijf ansich. 

 

Op de webshop vind je nu het eerste resultaat van de nieuwe richting waarop De gedichtenkamer zal gaan. Gedichtjes en tekstjes, illustraties of een combinatie ervan, ga je voortaan terug vinden op de producten. Ik heb hier al veel mooie complimenten op mogen ontvangen. Dankjewel daarvoor. 

 

Naast de nieuwe ontwerpen vind je ook een hele nieuwe lijn aan leuke woondecoratie passend bij de kaartjes en posters die je op De Gedichtenkamer kunt vinden. Heb jij ze al gespot? 

 

Zo zie je onder andere posterhangers zoals op de foto bovenaan de blog. 

Je shopt deze nieuwe posterhangers (en de andere nieuwe woonaccessoires) hier: 

illustratie caravan

Spannende nieuwe stappen

Naast het veranderen van de stijl in mijn producten ben ik ook bezig met iets wat ik super spannend vind. Maar waar ik ook heel veel zin in heb. Ik ben op zoek naar leuke verkooppunten voor de producten van De Gedichtenkamer. Dus heb of ken jij een leuke winkel waar de producten van De Gedichtenkamer leuk in passen, laat het me weten. 🙂 
Je kunt een mailtje sturen naar: Info@degedichtenkamer.nl. Schroom niet, alle tips zijn van harte welkom. 

 

Een hoop veranderingen dus, maar hopelijk mooie stappen om nog meer mensen kennis te kunnen laten nemen met De Gedichtenkamer. 

Ik heb heel veel zin in de toekomst, blijf je mij volgen? 

Niets meer missen

Wil je in het vervolg niets meer missen, als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe blog die online komt en exclusieve content en kortingen ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief in het formulier hieronder.


Wat leuk dat je het hele artikel gelezen hebt. Hopelijk tot een volgende!  

Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.
%d bloggers liken dit: