Een nieuw kantoor

Verhuisd

Van ons kleine appartementje met één slaapkamer, een gigantische tuin – dat dan weer wel – en een kleine werkplek, zijn mijn vriend (en onze twee katten Mees en Moos) in juli verhuisd naar onze eerste koopwoning. 


Dit betekende voor ons niet alleen een gigantisch verschil in ruimte om te wonen, maar ook voor mij om te werken. De Gedichtenkamer heeft nu een te gekke eigen kantoor en die laat ik graag even aan jou zien. 

 

Hier links op de foto, de uitvinding van de eeuw. Namelijk dit bord van de Ikea, waar je heel handig allerlei dingen op kunt ophangen, tentoon stellen. 

Heerlijk opgeruimd en alle benodigdheden voor het inpakken bij de hand. Onder het bord, heb ik (voor het raam) een hoog bureau om staand aan te kunnen inpakken of als ik eens in een actievere houding wil tekenen of schrijven. Een heerlijke plek en direct contact met de buitenwereld. 

In het thema: categoriseren ken je leren

Naast het bord (ja, ja ik hoor je denken, klopt, ook van Ikea) een fijne kast over de volledige breedte van de kamer, om alle voorraad in uit te kunnen stallen. Zo’n fijne manier van orders bij elkaar zoeken. 

Ik heb de kaartjes gecategoriseerd en kaarten met de titels van de kaarten gegeven, zodat ik makkelijk de juiste kaarten kan pakken. (Zie foto hieronder)

Het is net een winkeltje

Dit is hem dan, de kast. 

Zo kun je goed zien hoe alles is uitgestald. In de dichte kast de administratie, want dat vindt niemand leuk om te zien. Links de droogbloemen, die ik sinds kort verzend en bovenop de kast de verzendenveloppen. 

 

Het is zo net een winkeltje, vind je niet? 

Zo heb je kunnen zien vanuit waar ik de gedichten schrijf, ontwerpen teken en maak en vanuit waar ik je bestelling verstuur. Leuk? 

Wie weet zie ik binnenkort jouw naam wel voorbij komen in de bestellingen. 

 

Liefs, Merel

Heb je dit al gelezen?

%d bloggers liken dit: