Tiktok toch?

Ken je het al?

Een enorme rage, deze sociale media, genaamd Tiktok. Een kanaal waar je filmpjes op kunt maken, door te imiteren, of eigen content te maken en deze vervolgens te delen met jouw volgers. Ook is er een mogelijkheid om ‘live te gaan’ om zo wat meer interactie te hebben met je kijkers.  

Tiktok is ook… Iets waar ik nog niet aan wilde geloven, maar mij inmiddels toch in aan het verdiepen ben en wat blijkt… het is hartstikke leuk. Ik heb inmiddels een eigen account, met al een paar filmpjes.

Je vindt mij onder de naam: degedichtenkamer (@degedichtenkamer). En het lijkt me hartstikke leuk, dat mocht je Tiktok hebben, dat we elkaar gaan volgen. Heb je nou geen tiktok? Je kunt altijd eens rond kijken, er zitten meerdere (grote) bedrijven op, dus dat is hartstikke leuk. Je kunt eventueel inloggen met Facebook, of een Tiktok account aanmaken. 


Geen reclame, maar een oprechte enthousiaste verbazing en ik wilde graag met jou delen dat De Gedichtenkamer vanaf nu dus ook te vinden (en te volgen) is op Tiktok. 


Hiernaast zie je één van de filmpjes die ik heb geplaatst. 


%d bloggers liken dit: