Wij gaan verhuizen!

Misschien dat je het de afgelopen tijd al ergens voorbij hebt zien komen, zo niet, dan: verrassing. Mijn vriend en ik hebben ons eerste huis gekocht, waar wij aanstaande vrijdag (11-6) de sleutel van zullen krijgen. 

 

Ik heb ontzettend veel zin om van ons nieuwe huis een thuis te gaan maken, de aankomende periode. En ik kijk er stiekem ook enorm naar huis om ons kleine appartementje te gaan verlaten, al hebben we het hier ook naar ons zin gehad, de afgelopen vier jaar. 

 

En terwijl op dit moment op op de achtergrond de cv-monteur druk bezig is met het controleren van de cv-ketel in ons appartementje, pak ik al wat dozen in om mee te nemen naar ons nieuwe huis. 

Ik zal de komende tijd op de social media kanalen foto’s en video’s uploaden, zodat je kunt meegenieten met de vorderingen van de verbouwing en inrichting. 

 

Op dit moment verstuur ik de bestellingen nog vanuit ons appartement, maar over anderhalve maand, zal ik dat vanuit ons nieuwe huis, in mijn nieuwe kantoor gaan doen. Het (retour)adres zal tegen die tijd dus ook veranderen. 

 

Omdat ik jou graag wil laten meegenieten van de verbouwing en verhuizing, heb ik sinds maandag een kortingsactie online staan voor 20% korting op het gehele assortiment met de code: kluskorting. 
Deze korting blijft onze hele verbouwing en verhuizing van kracht. Vul de code in tijdens het afrekenen en dan zal de korting automatisch verrekend worden. 

 

Wellicht zie ik jou naam in de bestellingen voorbij komen. 

Veel shopplezier! 

 

Liefs, 
Merel