Verzending en retournering

Verzending 

Wij versturen onze bestellingen op dit moment in Nederland en naar België.

Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Wij proberen binnen 5 werkdagen na je bestelling, je bestelling bij je thuis af te leveren. Maar zodra wij het pakket op de post doen, krijg je ook even een mailtje en vanaf dan duurt het gemiddeld nog 1-2 werkdagen. De levertijden naar België of bij een gepersonaliseerd artikel kunnen hier van afwijken.
Producten die lichter wegen dan 20 gram, verzenden we standaard als briefpost. Bij producten die zwaarder wegen dan 20 gram, versturen we het als brievenbuspakketje en dan zal je ook een track and trace code ontvangen, in andere gevallen dus niet.

Retournering

Is je bestelling niet naar wens? Wat jammer, maar de artikelen mogen geretourneerd worden, met uitzondering van de producten die op maat gemaakt worden (zoals de service van een gedicht op maat). Bij het retour sturen komen wel de kosten voor verzending voor je eigen rekening.

Je hebt 14 dagen om een product of bestelling te retourneren. We willen je hierbij vragen om de artikelen waar mogelijk in de originele verpakking terug te sturen. Uiteraard onbeschadigd.
Om de producten retour te kunnen zenden heb je een retourformulier nodig. Omdat wij bij De Gedichtenkamer geen onnodig papier willen gebruiken, kun je hieronder een retourformulier aanvragen en dan stuurt De Gedichtenkamer deze via de mail naar je toe.

Retourformulier aanvragen

%d bloggers liken dit: